Uitloggen
Uitloggen bevindt zich rechts in de bovenste balk, na Instellingen (uitlogpictogram en tooltip). Als u dit kiest, wordt het uitlogproces geopend in plaats van dat u op de pagina blijft die u aan het bekijken was.
Wat gebeurt er
Je ziet kort een gecentreerde status Je uitloggen terwijl de app je sessie beëindigt. Een toast weerspiegelt het resultaat, waarna de app een volledige navigatie uitvoert naar de aanmelding-ervaring, zodat de clientstatus van de ingelogde werkruimte niet achterblijft.
Uitloggen beëindigt ook uw sessie op andere browsers of apparaten waar u met hetzelfde account was ingelogd.
Wanneer moet u het gebruiken?
Gebruik het op gedeelde of openbare machines, wanneer iemand anders het apparaat gaat gebruiken, of wanneer u er zeker van wilt zijn dat de werkruimte gesloten is.
Deze links openen binnen Okinta in een nieuw tabblad. Meld u aan of log in om ze te gebruiken.
- Vereist een account
Uitloggen
Voer de uitlogstroom uit vanuit de app.
